Wat neem ik mee op vakantie?

De zomer komt er weer aan. Lekker genieten van het mooie weer op het strand. Romantisch naar de zonsondergang kijken. Je voelt de zon al branden op je huid. Heerlijk. Dit zijn dingen die echt bij de zomer horen en je waarschijnlijk alweer doet denken aan een mooie zonvakantie. Bij een leuke zonvakantie hoort natuurlijk een goede voorbereiding. Je wilt er namelijk wel goed uitzien als je op vakantie gaat. Als je met je partner gaat dan wil je er goed uit zien voor hem of haar. Als je nog single bent en je gaat met je vrienden op vakantie, dan wil je wellicht wel iemand aan de haak slaan als je op zonvakantie bent. Dan moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat je er goed uitziet.

Niet te warm

Je gaat op zonvakantie en dan klinkt het misschien voor de hand liggend, maar neem geen te warme kleding mee. Tuurlijk neem je geen winterjas mee, dat had je zelf ook wel bedacht. Toch kan je je soms vergissen in welke kleding verstandig is om mee te nemen. Sowieso is het wel handig om iets warms mee te nemen, denk aan een trui of een lange broek. Maar zorg er vooral voor dat je er niet teveel van meeneemt. Warme kleding is namelijk zwaarder dan minder warme kleding en neemt meer ruimte in je koffer in. Daarnaast kun je warme kleding best nog wel een keertje dragen.

Als je langer op vakantie gaat kun je het daar ook altijd nog laten wassen als het echt nodig is. Je doet er dus verstandig aan om wel warme kleding mee te nemen, maar vooral niet te veel. Een tip is om je warme kleding bijvoorbeeld in het vliegtuig aan te doen. In het vliegtuig is het vaak kouder dan op de grond, dus dan is het ook wel fijn dat je iets warms aan hebt. Daarnaast houd je zo ook meer ruimte over in je koffer voor andere spullen.

Wat wel mee?

Welke kleding moet je dan vooral meenemen op een vakantie naar de zon. Je hebt best wel veel keuze in de kleding die je in de zomer kan dragen. Je hebt als het goed is genoeg ruimte over in je koffer voor verschillende kleding. Als je nette kleding aan wilt, kun je polo shirts meenemen. Daarnaast zijn er ook verschillende dunne, zomerse overhemden die je aan zou kunnen trekken. Ga je een dagje naar het strand en moet het vooral makkelijk zitten, doe dan bijvoorbeeld een T-shirt aan.

Geef een reactie